Før DKK 9.199,00
DKK 8.495,00
SparDKK 704,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. En virkelig allround damecykel
2. 63 mm SR Suntour forgaffel med lockout
3. Shimano BR-MT200 hydrauliske skivebremser

På en god trekkingcykel kan man komme frem (næsten) alle vegne. Vi siger næsten, for en trekkingcykel er jo trods alt ikke en mountainbike. Men når den moderne, eventyrlystne kvinde køber cykel, vil hun sandsynligvis vælge en meget alsidig cykel, der kan bruges både som dagligdags transportmiddel, som træningsredskab og hvis man skulle få lyst til at drage ud på en mindre cykelferie.

Her hos Cykler.dk har vi mange svorne CUVE-fans blandt vores faste kunder. Og det er ikke så sært. Når du vælger en CUBE-cykel, kan du nemlig roligt regne med, at du får en cykel, hvor kvaliteten står i et særdeles fornuftigt forhold til prisen.

På CUBE Nature Pro Allroad damecyklen er der sket nogle opgraderinger, i forhold til seriens lidt billigere modeller. Det er dels geargruppen og dels bremserne, der er blevet udskiftet med lidt dyrere modeller. Geargruppen er således blevet opgraderet til en 3x10-speed, fra Shimano. Så kan ingen komme og sige, at der ikke er et tilstrækkeligt bredt gearområde at gøre godt med, når terrænet bliver udfordrende.

De hydrauliske skivebremser kender vi fra utallige andre fede cykler. Her er der nemlig tale om de yderst populære Shimano BR-MT200. De er din garanti for masser af bremsekraft, selv når sneen dækker cykelstien, eller grusvejen er mudret.  
Den 63 mm SR Suntour forgaffel med lockout er den samme, som man finder på Nature Allroad. Og den gør, hvad den skal, nemlig at absorbere vibrationer fra underlaget, så komforten er i top.

Masser af udstyr er der også: Skærme, lygter, støtteben, bagagebærer og klokke. Når du vælger CUBE Nature Pro Allroad damecyklen, får du således en fiks og færdig cykel, lige til at tage i brug!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: