Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750

Før DKK 39.999,00
DKK 29.999,00
SparDKK 10.000,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Stærk full suspension eMTB
2. 1x12-speed Shimano XT geargruppe
3. Stort batteri og stærk motor

Elektriske trail-MTB´er populære som aldrig før. Og det er der mange gode grunde til. Lige så mange gode grunde er der til at vælge en eMTB fra den verdenskendte tyske producent Cube.

Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750 er en full suspension eMTB med et både stærkt og fjerlet carbon-stel. Integreret i stellet finder vi det stærke Bosch Powertube batteri, som har en kapacitet på hele 750 Wh. Her er der masser af saft og kraft til de lange og udfordrende dage i den vilde natur.

Motoren kommer ligeledes fra Bosch. Og med et moment på 85 Nm er der tale om en virkelig kraftkarl. Du skal stadig selv træde i pedalerne, men så flyver du også op ad selv de stejleste bakker. Den stærke og støjsvage motor er indbygget i kranken, så man knapt nok ser, at den er der.

Affjedring betyder meget på en MTB. Og også her kan Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750 spise kirsebær med de store.
Forgaflen er en RockShox 35 TK Silver Air luftforgaffel med 150 mm vandring og lockout. Lockout funktionen er især en fordel, når du kører lange stræk i fladt terræn.

Bægdæmperen kommer også fra RockShox. Denne kombination skal nok `sluge´ ethvert generende bump fra underlaget, så du føler, at du svæver afsted over skovbunden.

En 1x12-speed Shimano XT geargruppe sørger for, at du har et bredt gearområde at gøre godt med. Det er en solid og brugervenlig geargruppe.

Når der skal bremse ned, kan du trygt stole på de hydrauliske Sram DB8 skivebremser. Et mudret/sneglat trail er barnemad for disse kraftfulde bremser.

Køb en Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750, og bliv klar til at indtage ethvert MTB-spor.

OBS: Forebyg cykeltyveri med en godkendt kædelås fra Cykler.dk.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: