Cube Stereo Hybrid 140 HPC Pro 625

DKK 34.999,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Stærk og let full suspension eMTB
2. 1x11-speed Shimano Deore geargruppe
3. RockShox luftaffjedring i særklasse

Det er med god grund, at mange straks kommer til at tænke på mountainbikes, når de hører navnet Cube. Den tyske producent er nemlig især kendt for sine mountainbikes, som giver køberen særdeles god valuta for pengene.  

Også, Når det handler om elektriske mountainbikes, kan Cube være med helt i front. Det ser man tydeligt, så snart, man koster et blik på Stereo Hybrid 140 HPC Pro 625.

Denne blændende flotte eMTB er lavet i fjerlet, men bomstærkt, carbon. Det 625 Wh. store Bosch Powertube batteri er indbygget i stellet. Batteriet er aftageligt, så du kan tage det med dig, og oplade det inde i varmen, hvilket er en klar fordel at gøre, idet opladning sker bedst ved stuetemperatur.

Motoren er en 4.-generations Bosch Performance CX centermotor. Den yder et moment på hele 85 Nm. Det er klart i den høje ende, hvad motorer til elcykler angår.

Affjedringen er nok værd at kigge nærmere på! Forgaflen er en RockShox Recon Silver RL luftforgaffel, med en vandring på hele 150 mm samt naturligvis lockout-funktion.  

En RockShox Deluxe Select bagdæmper sørger for affjedringen bagtil. Luftaffjedring er smart, dels fordi du let kan justere affjedringen efter dine egne ønsker og behov, og dels fordi du sparer noget vægt, i forhold til en traditionel affjedring, som virker vha. metalfjedre.

Geargruppen er en 1x11-sped Shimano Deore. Om den kan vi faktisk nøjes med at sige, at den er stærk og brugervenlig, og byder på et ganske bredt gearområde. Geardroppet er i øvrigt nemt at udskifte, hvis det skulle blive beskadiget.

Heller ikke, hvad bremser angår, er der sparet noget på denne meget fine eMTB. Her finder vi nemlig et sæt hydrauliske, 4-stemplers Magura MT Thirty skivebremser. Og de VIRKER bare, selv i det mest udfordrende føre.

På en Cube Stereo Hybrid 140 HPC Pro 625 har du alle muligheder for mange lange, acrion-fyldte ture i skoven/på MTB-sporet.

OBS: Elektriske mountainbikes er desværre også populære blandt cykeltyve. Vi anbefaler, at du, så vidt muligt, opbevarer din cykel under lås og slå, og under alle omstændigheder forsyner den med en godkendt kædelås.  

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: