Cube Stereo Hybrid 140 HPC SLX 750

DKK 42.999,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. En eMTB I særklasse
2. 1x12-speed Shimano XT geargruppe
3. Fantastisk affjedring fra FOX

Det er super fedt at køre på elektrisk trail-MTB!  Det er vi mange, der hurtigt kan blive enige om. Men der er heller ingen tvivl om, at de mange og lange dage på de udfordrende MTB-spor stiller store krav, både til rytteren og til cyklen.

Det er sikkert derfor, at Cube har skabt Stereo Hybrid 140 HPC SLX 750. Her får du en full suspension eMTB, der virkelig kan det hele.

Bosch Powertube batteriet er på hele 750 Wh. Bet er elegant indbygget i cyklens lette, men meget stærke, carbon-stel. Med dette batteri er der rigeligt med strøm, selv til en meget lang og hård dag på sporet. Batteriet kan naturligvis afmonteres, så du kan oplade det indendørs, hvilket er en god idé at gøre.

Den 4.-generations Bosch Performance CX elmotor er bomstærk. Den yder et drejningsmoment på hele 85 Nm. Og det er altså meget, når vi snakker om motorer til elcykler. Motoren er samtidig ganske støjsvag, så du stadig kan nyde naturen, uden at blive forstyrret af for megen larm.    

Forgaflen er en 150 mm FOX 34 Float Rhythm. Og bagtil finder du en FOX Float DPS EVOL bagdæmper. Der er ikke mange bump og vibrationer, som denne sublime affjedring ikke klarer i fin stil.

En 1x12-sped Shimano XT geargruppe giver dig et dejligt bredt gearområde at arbejde med, samtidig med, at brugervenligheden er i top. Du behøver ikke spekulere meget over gearene, men kan i stedet fokusere på at yde det optimale, og i øvrigt nyde turen.

Et sæt stærke hydrauliske Shimano XT BR8120 skivebremser sikrer dig masser af bremsekraft, lige på rette tid og sted. Disse bremser giver dig den kontrol, som er en forudsætning for en god MTB-oplevelse.

Cube Stereo Hybrid 140 HPC SLX 750 er en fantastisk eMTB, som det er værd at passe godt på. Se Cykler.dks udvalg af godkendte cykellåse her.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: