DKK 46.999,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Elektrisk trailMTB af meget højklasse
2. 750 Wh. Bosch Powertube batteri
3. Magura MT7 hydr. skivebremser

Perfektion er ikke let at opnå. Men hos cykel-producenten Cube i Waldershof i den sydtyske delstat Bayern stopper man aldrig med at stræbe efter det perfekte. `Evolutionen stopper aldrig´, lyder et af producentens slogans.

Cube Stereo Hybrid 140 HPC TM 750 er en eMTB, som, i alle henseender, repræsenterer et højt niveau. Cyklen er udstyret med et stort 750 Wh. Bosch Powertube batteri, som giver masser af strøm, selv til meget lange og udfordrende dage i skoven, eller hvor du nu kører.

En 4.-generations Bosch-motor giver et overraskende stort kraftoverskud, ikke mindst fordi den yder et gungrende drejningsmoment på hel 85 Nm. Så du kan roligt give dig i kast med selv meget hårde stigninger. Og på asfalt er det barnemad at trække en cykelanhænger.

Forgaflen er en 150 mm Fox 36 Float Performance GRIP. Og bagtil finder du en FOX Float X Performance bagdæmper. Bedre affjedring skal man lede længe efter!

Geargruppen har vi også kun godt at sige om. Det er nemlig en 1x12-speed Sram GX Eagle. Og den gør, hvad den skal. Hver gang.

Et sæt Magura MT7 hydrauliske skivebremser sikrer, at du altid kan bremse, og har fuld kontrol over cyklen. Også i meget glat føre.

På en Cube Stereo Hybrid 140 HPC TM 750 er du klatr til enhver udfordring, som skovstien eller MTB-sporet måtte udsætte dig for.

OBS: Cykler i denne prisklasse er desværre også populære blandt cykeltyve. Cykler.dk anbefaler en godkendt  kædelås.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: