Specialized Levo Alloy gen 3 - 2022

Før DKK 43.999,00
DKK 35.999,00
SparDKK 8.000,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. En virkelig seriøs full suspension eMTB
2. Monster-stærk motor
3. 1x12-speed gearsystem

I mere end 40 år har den amerikanske producent Specialized stræbt efter at skabe mountain-bikes, der kunne give alverdens cykel-folk den ultimative offroad-oplevelse. Meget er sket, i løbet af de mange år. Ikke mindst kan vi nævne, at de elektriske mountainbikes er kommet til. Og også her er Specialized med helt i front.

Specialized Turbo Levo Alloy er `lillebror´ i Turbo Levo-serien. Det betyder imidlertid ikke,at den er for ringe til at spise kirsebær med de store. Læs bare med nedenfor!

Vi tør sige, at der her er tale om en ægte full suspension MTB, i dette begrebs mest positive forstand. Forgaflen er nemlig en 160 mm RockShox 35 Silver. Og bagdæmperen er en RockShox Deluxe Select R. Så du er i hvert fald sikret god affjedring, selv i meget uvejsomt terræn.  

Motoren er den samme, som vi kender fra seriens øvrige modeller. Den hedder Turbo Full Power 2.2, og er produceret af Specialized selv. Motoren yder imponerende 565 W, og præsterer et moment på ikke mindre end 90 Nm. Det er, i og for sig, upåklageligt. Dog er batteriet blevet en smule mindre, idet man på Turbo Levo Alloy må `nøjes´ med et batteri på 500 Wh. Men det er også mere end tilstrækkeligt, til de fleste almindelige motionisters behov.

Der er indvendig kabelføring, hvilket mindsker behovet for vedligeholdelse, ligesom både motor og batteri også er fint integreret i aluminiumsstellet. På cyklens store, letaflæselige display kan du let følge med i mange forskellige data, såsom strømforbrug, hastighed, distance og meget mere.

Geargruppen er en 1x12-speed Sram SX Eagle. Og den er både driftssikker og brugervenlig, samtidig med, at den giver dig et bredt gearområde, så du altid kan finde et passende gear at køre i.

Hydrauliske skivebremser bør være, og er efterhånden også, en selvfølge på en eMTB. Det skyldes dels de krav, som offroad-cykling stiller til bremserne, og dels den omstændighed, at motor og batterier gør en eMTB tungere end en almindelig én af slagsen. Jo større masse, desto mere kraft skal der til at bremse cyklen ned. På Turbo Levo Alloy hedder bremserne Sram Guide RE. De har 4 stempler, og er særdeles effektive. Dem kan du stole på, også hvis der skulle opstå en situation hvor dit liv afhænger af din cykels evne til at bremse.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: