Før DKK 46.999,00
DKK 34.499,00
SparDKK 12.500,00
Ikke på lager
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 249,00)
Derfor vil du elske den
1. Sublim affjedring, og lang rækkevidde
2. 12-speed SRAM gearsystem
3. Hydrauliske skivebremser

Det er fedt at køre på MTB! Og hvis man tror, at oplevelsen bliver ringere af, at man kører på en lækker e-MTB som Levo SL Comp fra Specialized, så tager man meget fejl.

Denne super fede e-MTB ligner ved første øjekast en Stumpjumper. Og det er faktisk ikke utilsigtet. Idéen var nemlig at skabe en Stumpjumper med endnu mere power. Og det må siges at være lykkedes! Levo SL Comp er bygget op over en ramme af Specializeds velkendte E5 Premium aluminium, og udstyret med FOX custom tuned for- og bag-suspension (150 mm), samtidig med, at det fremragende sidearm-design giver stellet den helt rette stivhed.

Motoren på Levo SL Comp er på 240 watt, og er i stand til at fordoble dit eget input. Der er tale om en meget stærk og lydsvag motor, som giver et solidt træk, når du kører med normal kadence, og som ikke giver nogen modstand, når de kører uden motorhjælp. Ved hjælp af Specializeds Mission Control app kan du selv fintune motoren, og samtidig sikre dig, at du ikke løber tør for batteri. Hvis du ikke ønsker at bruge app´en, kan du blot bruge cyklens egen TCU (Turbo Connect Unit).

Lang rækkevidde er et af denne cykels kendetegn: Levo SL Comp kan nemlig køre i op til 3,5 timer i Eco-mode. Og har du brug for mere end det, kan du tilkøbe en Range Extender.

Det virker næsten overflødigt at nævne, at denne super seje e-MTB også har hydrauliske skivebremser, og hele 12 gear. Begge dele kommer fra SRAM, som er din garanti for kompromisløs kvalitet.

Du får, meget kort fortalt, en let og hurtig e-MTB, som har tilstrækkeligt lang rækkevidde til, at du kan komme MTB-sporet igennem flere gange på en dag!

Læs meget mere om de nye Specialized Levo SL modeller HERCYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: