Specialized Turbo Levo Carbon

Før DKK 50.999,00
DKK 41.299,00
SparDKK 9.700,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Fanstastisk eMTB i carbon
2. Utrolige terræn-egenskaber
3. Sram SX Eagle greargruppe

Lige siden den første version blev introduceret, har Turbo Levo-familien fra den amerikanske producent Specialized sat standarden for, hvad en helt sublim elektrisk mountainbike skal kunne.  Og nu hæver Turbo Levo barren endnu en gang!

Den nye Turbo Levo Carbon giver dig nemlig lidt mere af det hele: Lidt flere kræfter, lidt længere aktionsradius, og lidt bedre offroad-skills!

Denne super lækre full suspension eMTB er baseret på en full carbon ramme med justerbar geometri og en helt enestående affjedring. Forgaflen er en RockShox 35 Silver 28, med ikke mindre end 160 mm vandring (dog kun 150 mm i S1). Og for at tage affjedringen til helt afsindige højder, har Specialized anbragt en RockShox Deluxe Select R støddæmper med justerbar rebound og 150 mm vandring bagtil! Det er svært at forestille sig en situation, som denne kombination ikke kan klare.

Der er 29´´ hjul foran, og 27,5´´ baghjul, hvilket bevirker, at cyklen `kan køre i cirkler omkring konkurrenterne´, som Specialized selv formulerer det.

Motoren er Specializeds egen 2.2 Turbo Full Power. Den leverer intet mindre end 90 Nm, og den innovative Turbo Control Unit (TCU) forstærker kraften fra dine tråd op til 4 gange! Batteriet er på 500 Wh., og giver strøm til helt op til 4 timer på sporet.

En 1x12-speed Sram SX Eagle geargruppe sørger for, at du altid har et særdeles bredt gearområde til rådighed. Uanset terrænets beskaffenhed kommer du ikke til at mangle gear.

De hydrauliske skivebremser er ligeledes af en meget høj standard. Når man kender Sram Code RE, ved man, at her får man bremser, som man kan stole på, selv under de mest ekstreme forhold.

Den nye Turbo Levo Carbon er eMTB´en til dig, der lever for turene på MTB-sporet, og som elsker at give de andre baghjul, gang på gang!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: