Før DKK 40.999,00
DKK 36.999,00
SparDKK 4.000,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 249,00)
Derfor vil du elske den
1. Super eMTB, til transport og offroad
2. Masser af praktisk udstyr
3. 710 Wh. batteri

Den travle, moderne kvinde stiller mange krav til livet. Og et travlt, aktivt liv kræver en cykel, der kan leve op til alle disse krav: Cyklen skal være stærk nok til at transportere varer og/eller børn, dag ud og dag ind. Den skal være hurtig, så man kan nå det hele. Måske skal den også bruges til længere, daglige pendlerture. Og så skal den have fede terræn-egenskaber, så den kan begå sig, når man skal ud at fyre den af på MTB-sporet eller skovstien!

Lyder det som en umulig opgave at finde en cykel, der kan bruges til så mange vidt forskellige formål? Måske. Men det ER muligt! Turbo Tero 4.0 Step-through er nemlig en unikkombination af en stærk elcykel til hverdagsbrug og en fuldblods MTB. Dertil kommer, at den er udformet som en gængs damecykel, så den har meget lav indstigning.

Cyklens elegante aluminiumsstel giver den et smukt look, som på en gang er klassisk og super cool. Stellet gemmer på det store 710 Wh. batteri, som sikrer dig en rækkevidde som de færreste andre elcykler er i stand til at matche. Centermotoren yder 70 Nm, og ved hjælp af en særlig teknologi firedobler den faktisk den kraft, du selv lægger i tråddet.

Når terrænet bliver barskt, vil du hurtigt blive glad for den fine affjedring som den 110 mm RockShox Recon Silver forgaffel byder på.

Sram NX geargruppen stiller op med en bred vifte bestående af 11 gear, hvilket vil være mere end tilstrækkeligt for de fleste. Og de hydrauliske Sram Guide T skivebremser er din garanti for, at du også kan bremse ned igen, selv under vanskelige forhold.

Cyklen er udstyret med både skærme, støtteben, lygter og bagagebærer. Du får således en fiks og færdig cykel, lige til at tage i brug!  

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: