Specialized Turbo Vado 5.0 Step-Through

Før DKK 41.999,00
DKK 35.999,00
SparDKK 6.000,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Solid og praktisk hverdags-elcykel
2. Leveres med masser af udstyr
3. Lang rækkevidde og fantastisk trækkraft

Vi har før skrevet om fortræffelighederne ved Turbo Vado 5.0. Den både stærke, smukke og funktionelle hverdags-elcykel, med den stærke motor og den meget lange rækkevidde. Og naturligvis findes denne fede cykel også i en step-through version! Læs med nedenfor, og opdag, hvor skøn, en moderne dame-elcykel kan være!

Som navnet antyder, har Specialized Turbo Vado 5.0 Step-through en meget lav indstigning, idet aluminiumsrammen er udformet, som vi kender det fra klassiske damecykler. Hos Cykler.dk har vi dog også en del mandlige kunder til de cykler, som har lav indstigning. Og det er bestemt en ærlig sag!

Batteriet, som er fremstillet af Specialized selv, er på hele 710 Wh. Der er, med andre ord, MASSER af strøm, selv til lange pendlerture, og måske endda til en mindre weekendtur. Den meget stærke motor yder intet mindre end 90 Nm.

En Rockshox Recon Silver RL orgaffel med 80 mm vandring sørger for at absorbere bump og rystelser fra underlaget. Det gør kørslen behagelig, og giver mindre træthed, ikke mindst på længere ture.

Takket være den lækre Sram GX geargruppe får du hele 11 gear til rådighed. Så du skulle nok kunne klare de fleste typer terræn. Og samtidig kan du køre pænt stærkt på landevejen, hvis du skulle få lyst til et hurtigt træningspas.

Sikkerheden må man naturligvis aldrig gå på kompromis med. Det er sikkert derfor, at Specialized har valgt de hydrauliske Sram G2 RS skivebremser til Turbo Vado 5.0 Step-through. Så ved du nemlig, at du altid kan bremse, hurtigt og præcist, også, når føret driller.

Slutteligt er det værd at nævne, at cyklen leveres med en masse praktisk udstyr: Skærme, støtteben, lygter og bagagebærer, eksempelvis. På bagagebæreren, der er godkendt til en belastning på op til 27 kg, kan du vælge at placere et banesæde. Cyklen kan i øvrigt også trække en cykeltrailer.

På med hjelmen, op på din nye Turbo Vado 5.0 Step-through, og så af sted, for at møde hverdagen! Eller måske eventyret?

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: