Specialized Turbo Tero 4.0 EQ - 2022

Før DKK 40.999,00
DKK 36.999,00
SparDKK 4.000,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 249,00)
Derfor vil du elske den
1. eMTB, der klarer alt
2. Masser af udstyr
3. 710 Wh. batteri

Både til hverdag og til sjov og ballade kan en elektrisk mountainbike være helt fantastisk. Og den nye Specialized Turbo Tero 4.0 fra amerikanske Specialized er i høj grad en cykel, der er bygget til det hele. Den har mange gode ting til fælles med hhv. Turbo Tero 3.0 og Turbo Tero 4.0. Det er primært i de forskellige komponenter, at forskellen ligger. Du kan bruge din Turbo Tero 4.0 til pendling og anden dagligdags transport i byen. Og hvis du har behov for det, kan den let trække en cykelanhænger. Men du kan også tage en træningstur på landevejen, eller give den fuld gad på MTB-spor og skovstier. Valget er dit!
Ligesom de andre medlemmer af Turbo Tero-familien er Turbo Tero 4.0 en meget alsidig cykel, baseret på et lækker aluminiumsstel, som er både lt og stærkt, så cyklen forhåbentlig kan tjene dig trofast i mange år. Det store 710 Wh. batteri giver dig en særdeles lang rækkevidde. Her er masser af strøm, både til pendlerturen og til indtil flere ture på MTB-sporet.

Motoren yder 70 Nm, og er således en anelse svagere end den, man finder på topmodellen Turbo Tero 5.0. Til de flestes behov vil 70 Nm dog være mere end tilstrækkeligt.

Forgaflen er en RockShox Recon Silver TK, med 110 mm vandring. Så ved man, at man får kvalitet for pengene!

Geargruppen er en 11-speed Sram NX. Og den er der i grunden kun godt at sige om: Den er enkel og driftssikker, og du kan altid finde et passende gear at køre i.

Det kan ikke undre, at Specialized har valgt at forsyne denne cykel med de stærke og velfungerende Sram T Guide 4-stemplers hydrauliske skivebremser. De klarer alt. Både hårde nedkørsler, snedækkede cykelstier og meget andet.

Til slut må vi ikke glemme, at Turbo Tero 4.0 leveres med både lygter, støtteben, bagagebærer og skærme. På bagagebæreren, der er godkendt til belastninger på op til 27 kg, kan du vælge at anbringe et barnesæde.
Specialized Turbo Tero 4.0 er klar til både hverdag og terræn., Den venter kun på dig!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: