Før DKK 26.999,00
DKK 22.999,00
SparDKK 4.000,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Meget stærk og alsidig elcykel
2. 80 mm SR Suntour forgaffel m. lockout
3. Masser af praktisk udstyr

Med en god, solid og velkørende elcykel kan du klare det meste. De daglige pendlerture i strid modvind er barnemad. Samtidig kan du snuppe et par hurtige træningspas på landevejen. Og skulle du have lyst til at drage ud på eventyr, så klarer elcyklen også det. Denne alsidighed er én af de ting, der kendetegner den gode elcykel.

Sådan en elcykel er 2022-udfaven af Turbo Vado 3.0 fra Specialized. Indbygget i cyklens lette og stærke aluminiumsstel finder du det 530 wh. store batteri, som forsyner den kraftige Turbo Full Power 2.0E-motor med strøm. Batteriet kan tages af, hvis du f.eks. ønsker at oplade det indendørs (hvilket vi i øvrigt anbefaler, da opladning sker bedst og hurtigst ved stuetemperatur). Når batteriet sidder på cyklen kan det låses fast, for at forebygge tyveri. Hvis du vil gøre livet endnu mere surt for cykeltyven, kan du bruge Mission Control-appen til at deaktivere cyklens motor, så den ikke kan startes af andre end dig.

Motoren reagerer intuitivt på dine tråd i pedalerne, hvilket giver en meget naturlig fornemmelse af, at det stadig er dig, der cykler. På det store Mastermind-display kan du let aflæse alle relevante data vedrørende din kørsel.

Affjedringen sørger en 80 mm SR Suntour-forgaffel med lockout for. Så hvis der skule komme et par bump på din vej, så klarer cyklen og du også dem i fin stil. Når terrænet bliver kuperet, vil du blive glad for den enkle og praktiske 1x9-speed Shimano geargruppe.

Gode bremser skal der også til, og her finder vi en god gammel kending, nemlig det hydrauliske Shimano BR-MT200 skivebremsesystem. Så er du sikker på at kunne bremse, selv når det danske vintervejr viser sig fra sin mest drilske side.
Også hvad udstyr angår er Turbo Vado 3.0 godt med: Den har Drytech-skærme, LED-lygter og en bagagebærer, hvor du evt. kan vælge at placere en barnestol. Og hvis du har behov for at trække en cykeltrailer, så er cyklen også godkendt til det.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: