DKK 18.399,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Let, hurtig og komfortabel el-citybike
2. 9-speed Shimano geargruppe
3. Masser af lækkert udstyr

Hvis du, ligesom tusindvis af andre indbyggere her i Danmark, bor i byen, og bruger cyklen til pendling, indkøb og anden daglig transport, ved du sikkert, hvor praktisk og alsidig, en god citybike kan være.

Og du har sikkert også tit tænkt, at det kunne være rart at have en motor til hjælp. For det ER nu engang rart med et lille ekstra boost, når der går op ad bakke og/eller der blæser en hård modvind.

Og heldigvis behøver en elektrisk citybike hverken være tung eller klodset. Se bare på 2023-udgaven af Trek FX+ 2! Her er der tale om den letteste el-citybike, som Trek kan byde på. Stellet er af aluminium, hvilket gør, at det er både let og stærkt.

Der er intern kabelføring, hvilket mindsker behovet for vedligeholdelse.

Den lille, stærke navmotor yder 40 Nm., og får strøm fra et 250 Wh. batteri. Vær opmærksom på, at din aktionsradius forkortes, i takt med, at temperaturen kalder. Du kan således ikke køre så langt op en opladning i frostvejr, som du kan på en varm sommerdag. Oplad helst batteriet ved stuetemperatur, hvis det er muligt.

Cyklen er udstyret med en 9-gears geargruppe fra Shimano. Du kan således altid finde et passende gear at køre i.

Når der skal bremses ned, kan du trygt stole på de hydrauliske skivebremser. Her får du en helt anderledes bremsekraft, end den, kan kender fra traditionelle fælgbremser. Det gælder ikke mindst i vådt/glat føre.

Trek FX+2 kommer med masser af praktisk udstyr, såsom støtteben, skærme, lygter og bagagebærer. Kort sagt: Der mangler ikke noget!

Skal du bruge en range extender finder du den her

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: