DKK 17.599,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Flot el velkørende el-hybridcykel
2. Hydrauliske skivebremser
3. Stærk og let navmotor

Hybridcykler er populære her i landet, sikkert ikke mindst fordi de er så alsidige. Og oplevelsen bliver ikke ringere af, at man får en elmotor til hjælp.

Hvis du tror, at alle elcykler er tunge og klodsede, så har du ikke set den nye Dual Sport+ 2 fra amerikanske Trek! Her er der nemlig tale om den letteste elektriske hybridcykel, som du finder i den amerikanske gigants store sortiment. Den er således meget nem at slæbe op fra cykelkælderen.

Navmotoren ser umiddelbart ikke ud af meget, men lad dig ikke narre. Den er bomstærk (40 Nm). Strømmen kommer fra et 250 Wh. batteri. Og hvis du har brug for større batteri-kapacitet, så kontakt os, for at høre mere om mulighederne for at tilkøbe en range extender.

Aluminiumsrammen er både stærk og let, og der er intern kabelføring, hvilket beskytter kablerne mod skader, og fuldender cyklens æstetik. Hvis du foretrækker en cykel med lav indstigning, er det Stagger-udgaven, du skal kigge på.

Den brugervenlige 9-speed geargruppe kommer fra Shimano, og byder på et gearområde, der bør være mere end tilstrækkeligt til bykørsel, og også til en tur ud i det blå nu og da.

Et sæt stærke hydrauliske skivebremser fra Promax sørger for, at du altid har masser af bremsekraft at gøre godt med, selv i meget vådt/glat føre.

Der er desuden integrerede lygter, som får strøm fra batteriet. Støtteben medfølger ligeledes. Skærme kan eftermonteres.

Skal du bruge en range extender finder du den her

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: