DKK 22.999,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Stort 625 Wh. batteri
2. 9-speed Shimano geargruppe
3. Shimano BR-MT200 hydrauliske skivebremser

Elcykler er blevet populære som aldrig før. Og det er der mange gode grunde til. Elcykler behøver bestemt ikke være kedelige. Hvis nogen tænker, at man er doven og/eller en snyder, hvis man vælger en elcykel, så kan vi kun sige, at det er en tåbelig fordom, som vi, hos Cykler.dk, heldigvis ikke ligger under for. Du får nemlig stadig motion, når du kører på elcykel. Og hvis du gerne vil kunne komme frem alle vegne, så kan vi anbefale en seriøs eMTB, som for eksempel CUBE Reaction Hybrid Performance 625!

Hvis du gerne vil cykle mere og længere, så skal der mere strøm til. Det er simpel logik! Derfor har folkene hos CUBE i Waldershof i Sydtyskland udstyret denne lækre e-mountainbike med et Bosch Powertube batteri på hele 625 Wh. Så har du en tilstrækkeligt lang aktionsradius, både til længere pendlerture og til en dejlig, lang dag på skovstierne eller MTB-sporet. Batteriet er, let og elegant, integreret i cyklens aluminiumsramme.

Den stærke og lette 3. generations Bosch centermotoren er indbygget i cyklens krank. Hvis man ikke lige ved det, bemærker man knapt nok, at der er tale om en elcykel.

Hvad forgaffel, bremser og gear angår, er der intet nyt, under solen. Og hvorfor skulle man også lave om på noget, der fungerer så godt? Forgaflen er en 100 mm SR Suntour (fjederforgaffel). Så er du sikker på, at langt de fleste bump og vibrationer bliver filtreret bort. Og geargruppen er den velkendte 9-speed fra Shimano.

Med hensyn til bremser har vi også at gøre med en god gammel kending, nemlig de hydrauliske Shimano BR-MT200 skivebremser. De er til at stole p, under alle tænkelige forhold. Og til syvende og sidst gælder det jo for ethvert køretøj, at det ikke nytter noget, at det kan køre stærkt, hvis det ikke kan bremse ordentligt. Og det kan enhver cykel, som er udstyret med disse bremser.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: