DKK 10.399,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Stærk og velkørende Cube gravelbike
2. Forgaffel i carbon
3. 2x10-speed Shimano GR geargruppe

På en gravelbike kan du komme frem næsten alle vegne, måske lige med undtagelse af det allerhårdeste terræn. Her er MTB´en trods alt gravelbiken overlegen. Men både på asfalt og på grusveje/-stier er en gravelbike fantastisk. Derfor er denne type cykler da også meget populære her i landet.

Fra den anerkendte tyske producent Cube kommer Nuroad Pro. På sine brede Schwalbe-dæk ruller den ind på scenen, og stjæler billedet. Her er nemlig tale om en både flot, solid og meget alsidig cykel.

Rammen er i aluminium, og forgaflen er i carbon. Med en carbon-forgaffel sparer man vægt, og samtidig dæmper forgaflen vibrationerne fra underlaget (til trods for, at der er tale om en stiv forgaffel.

Det bliver bestemt ikke gear, du kommer til at mangle. Cube Nuroad Pro er nemlig udstyret med en Shimano GRX geargruppe med hele 2x10-gear. Du kan således altid finde et passende gear at køre i, uanset, om du pendler til og fra jobbet, giver den fuld gas på landevejen, eller opsøger eventyret på små, ukendte stier og grusveje.

Når der skal bremses ned, kan du trygt stole på de meget stærke hydrauliske TRP Spyre MD-C610C skivebremser. Her er masser af bremsekraft, uanset, hvordan føret er.

Hvis du skal bruge din Cube Nuroad Pro som pendler-cykel, kan det være en god idé at få efter-monteret ekstraudstyr, såsom skærme, bagagebærer, støtteben mv. Det hjælper Cykler.dk naturligvis gerne med.  

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: