DKK 115.000,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Lynhurtigt, fjerlet carbon-monster
2. Fantastisk aerodynamik
3. 12-speed SRAM Red eTap AXS geargruppe

S-Works er Specializzeds betegnelse for de mest eksklusive produkter. Og den nye Tarmac SL8 er bestemt ikke nogen undtagelse. Her ser du den i den udgave, som er udstyret med en 2x12-speed SRAM Red eTap AXS geargruppe.

Tarmac er blandt de hurtigste racercykler, der findes. Og de fantastiske fart-egenskaber skyldes en unik kombination af aerodynamik og lav vægt. Rent vægtmæssigt ligger cyklen lige omkring UCIs minimumskrav. Og aerodynamikken er optimeret via utallige tests, både i vindtunnel og ude på landevejene. For det er jo der, Tarmac´en er i sit es.

Stel og forgaffel er udført i fjerlet carbon. Og Specializeds egen Rider-First Engineered geometri sikrer fantastisk komfort, uanset, hvordan din personlige fysik er.

Den trådløse, elektroniske 12-speed SRAM Red eTap AXS geargruppe er din garanti for silkebløde, perfekte gearskift, hver eneste gang. Og samtidig er behovet for vedligeholdelse meget begrænset, ganske enkelt fordi der ingen kabler er.  

Et er at kunne køre hurtigt. Men uden fuldstændig kontrol er fart intet værd. Derfor vil du hurtigt blive glad for de hydrauliske SRAM Red eTap AXS skivebremser. De sikrer, at du altid har masser af bremsekraft til rådighed, selv i vådt/glat føre.

Hjulsættet er selvfølgelig tubeless ready.

S-Works Tarmac SL8 er cyklen til dig, der lever og ånder for én eneste ting: Fart!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: