DKK 73.000,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Let og lynhurtig racercykel
2. Aerodynamik i verdensklasse
3. 2x12-speed SRAM Force eTap AXS geargruppe

Den nye Tarmac SL8 Pro er hurtigere end nogensinde. Og det siger en hel del, al den stund, at intet er hurtigere end en Tarmac.

Her har vi Tarmac SL8 Pro i den udgave, som er udstyret med en 2x12-speed SRAM Force eTAP AXS Geargruppe. Du får således masser af gear at arbejde med, uanset, hvordan terrænet er. Og fordi der er tale om en elektronisk, trådløs geargruppe, er der ingen kabler, som kan sætte sig fast eller blive beskadiget. Kun perfekte, gnidningsløse gearskift, gang efter gang.

Men hvad er det, der gør Trmac´en så hurtig? Det er faktisk en kombination af to ting: Lav vægt og en fantastisk aerodynamik. Carbon-rammen er så let, som UCI tillader, og aerodynamikken er et resultat af omfattende tests, både i vindtunnel og ude i den virkelige verden. Samtidig har stellet den helt rette stivhed, så cyklen reagerer lynsnart på selv det mindste input.

Hjulene er naturligvis tubeless ready, så du kan vælge at køre uden slanger. Så bliver risikoen for de irriterende punkteringer forsvindende lille.

Når der skal bremses ned, kan du trygt stole på de hydrauliske SRAM Force eTAP AXS skivebremser. Her er der bremsekraft, for alle pengene, også når føret er drilsk.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: