Specialized Sirrus X 4.0 EQ - 2022

DKK 14.799,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Lækker citybike med fjerlet carbon-forgaffel
2. 1x12-speed Shimano Deore geargruppe
3. Shimano BR-MT200 hydrauliske skivebremser

Med 2022-udgaven af Sirrus X 4.0 EQ fra Specialized rykker vi lige et trin op ad stigen, i forhold til Sirrus X-seriens øvrige modeller. Hvis du ønsker en allround citybike helt ud over det sædvanlige, så er den her. Lad os kaste et blik på vidunderet!

Ligesom de øvrige modeller har Sirrus X 4.0 EQ et stel i aluminium, men hvor de lidt billigere modeller har en fast aluminiumsforgaffel, har Sirrus X 4.0 EQ fået en carbon-forgaffel. Den giver ikke bare øget komfort, når terrænet er ujævnt, men gør også cyklen ca. 800 gram lettere end Sirrus X 3.0. Og når det skal gå hurtigt, tæller hvert eneste gram.

Også geargruppen er blevet opgraderet. Det er stadig en Shimano Deore, men nu har den 12 gear, hvor de andre modeller kun har 11. Så er du i hvert fald sikker på at have gear nok til rådighed, uanset, om du kører på asfalt, eller om du drager på eventyr ad grusveje og skovstier. Det er nemlig også noget af det, denne dejlige cykel kan. De brede Pathfinder Sport-dæk er noget, som Sirrus X 4.0 har til fælles med de andre cykler i serien.

I og med, at vi er rykket op i en lidt højere klasse, har Tektro-skivebremserne måttet vige pladsen for de verdenskendte Shimano BR-MT200, som mange af verdens store cykel-producenter anvender.    

Som altid, når et gælder EQ (Equipped)-modellerne, er der masse af lækkert udstyr på cyklen: Støtteben, DRYTECH-skærme, bagagebærer og dynamolygter. Du får således en del udstyr med i prisen, når du køber denne lækre cykel, som klarer både pendling, motionsture og længere cykelferier!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: