Før DKK 26.999,00
DKK 16.999,00
SparDKK 10.000,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 249,00)
[b}Derfor vil du elske...
1.Lang rækkevidde
2.Kraftfuld motor
3.Komfortabel og sikker

Specialized Turbo Tero 3.0 betyder først og fremmest én ting: At du får brug for et større landkort! Med tilstrækkelig rækkevidde til at kunne køre alle vegne er denne eventyrlystne affjedrede elcykel det perfekte køretøj til dig, der vil køre alle vegne og over enhver forhindring. Læg dertil, at der også er opbevaringsplads nok til diverse fornødenheder, så er det pludselig lettere end nogensinde at drage på eventyr. Spørgsmålet er bare: Hvor skal vi hen?

Turbo Tero 3.0 er den perfekte kombination af pendler- og touringcykel. Med kraftige offroad-dæk, hydrauliske skivebremser og en affjedret forgaffel, er du sikret en eventyrlig cykeltur, uanset om du drøner ned ad en grusvej eller cruiser gennem storbyens beton-jungle.

KRAFTFULD YDEEVNE
Turbo Full Power-systemet registrerer den kraft, du lægger i trådene, og fordobler den op til 4 gange. Dette giver dig en cykeloplevelse, der lader dig klare enhver bakke og nå frem til enhver destination uden at få sved på panden.

KOMFORT OG KONTROL
Både kroppens position og cyklens håndtering er optimeret for at give dig komfort, selvtillid og kontrol. De større dæk giver bedre vejgreb, når du drejer eller stopper, i enhver type terræn. De kraftige hydrauliske skivebremser sikrer, at du kan begrænse farten præcist, når det er nødvendigt.

AVANCERET TEKNOLOGI
Hjertet i Tero 3.0 er Turbo-teknologien. Det avancerede og integrerede system leverer en kombination af kraft, naturlig cykelfornemmelse og tyveribeskyttelse. Med Mission Control-appen kan du justere assistanceniveauerne efter dine præferencer, og MasterMind’s Microtune-funktion tilpasser effektniveauet i stigninger op til 10%.

LANG RÆKKEVIDDE OG SIKKERHED
Med en rækkevidde på op til 150 km på en enkelt opladning kan du køre næsten hvor som helst. Turbo System Lock-funktionen i Mission Control-appen lader dig deaktivere cyklens motor og aktivere en bevægelsessensoralarm, så cyklen er sikker mod tyveri.

PRAKTISKE FUNKTIONER
Den kan trække en anhænger og er kompatibel med børnesæde, hvilket gør den til den ideelle cykel til både daglige ærinder og eventyrlige ture.

Med Specialized Turbo Tero 3.0 får du ikke bare en cykel – du får en pålidelig partner til alle dine cykelbehov, både til hverdag og til eventyr.