Specialized Sirrus 3.0 EQ - 2022

Før DKK 10.399,00
DKK 8.999,00
SparDKK 1.400,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Lækker citybike med masser af udstyr
2. 2x10-speed Shimano Tiagra geargruppe
3. Tektro HD-R280 hydrauliske skivebremser

Du bor i byen, og har en travl tilværelse. Du har job og/eller uddannelse at passe. Måske har du også børn, der skal hentes og bringes i daginstitutionen. Og i fritiden er der et væld af aktiviteter, som også skal passes. Og måske er cyklen det eneste transportmiddel, du ejer.

Kan du nikke genkendende til ovenstående? Så har du sandsynligvis brug for en både hurtig og driftssikker citybike. Og så gør det jo heller ikke nogen, hvis den er lidt smart!

Fra amerikanske Specialized kommer nu 2022-udgaven af Sirrus 3.0 EQ. Og her får du virkelig en cykel, der kan bruges til lidt af hvert. Den kan bringe dig hurtigt fra A til B og retur. Og hvis du får lyst til en hurtig tur på landevejen, klarer den også det. Dertil kommer, at den er både let og stærk. Både rammen og forgaflen er udført i aluminium, som er lavet til at holde til at blive brugt, mange år frem i tiden.

Geargruppen er en 2x10-speed Shimano Tiagra, som giver dig et særdeles bredt gearområde at arbejde med. Så det bliver ikke noget problem at forcere de stejle bakker på de daglige pendlerture.

Hvad bremser angår, har Specialized valgt at bibeholde de hydrauliske Tektro HD-R280, som man også finder på standardudgaven af Sirrus 3.0. Og det forstår vi godt, for hvorfor skulle man ændre på noget, der fungerer så godt? Her er bremsekraft for alle pengene.

Til slut er det værd at nævne, at Sirrus 3.0 EQ leveres med masser af udstyr, såsom Skærme, bagagebærer og dynamolygter.
På bagagebæreren kan du anbringe et barnesæde, så junior kan komme ed ud at cykle. God tur. Og husk cykelhjelm til jer begge. Det kan Cykler.dk også hjælpe med!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: