DKK 24.999,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Stærk og funktionel elcykel m. lav indstigning
2. 500 Wh. Bosch Powertube batteri
3. 8-speed Shimano Nexus geargruppe

I mere end 100 år har hollandske Batavus produceret cykler. Og det er vel især klassiske hverdags-/retro-cykler (både elcykler og almindelige), som Batavus er kendt for.  

Og Altura Power Plus er netop en solid og funktionel elcykel til hverdagsbrug. Aluminiumsrammen er udformet, som vi kender det fra en traditionel damecykel, hvilket giver en behageligt lav indstigning. Og der er bestemt ikke noget i vejen for, at en mand kan køre på en cykel med lav indstigning. Det, der tæller, er din personlige komfort og cykelglæde!

Indbygget i rammen finder du det 500 Wh. store batteri, som leverer strøm til den stærke Bosch Active Line Plus centermotor, som yder 50 Nm. Motoren er udstyret med Walk Assist, som gør det let at trække med cyklen, når du f.eks. skal have den op fra cykelkælderen.

Et 500 Wh. batteri er i reglen mere end tilstrækkeligt til bykørsel, og til de fleste pendlerture. Vær dog opmærksom på, at batterikapaciteten mindskes i takt med, at temperaturen falder. Ved -10 grader kører du ikke meget mere end halvt så langt på en opladning, som du gør på en varm sommerdag. Af samme grund er det bedst at oplade batteriet ved stuetemperatur, såfremt, det er muligt.

Geargruppen hedder Shimano Nexus, og den byder på 8 indvendige gear, hvilket er alt rigeligt, når man cykler i byen.

Batavus Altura power Plus er udstyret med fodbremser bagtil, og hydrauliske skivebremser bagtil. Bremserne kommer fra den anerkendte producent Tektro.

Cyklen leveres med en del praktisk udstyr: Skærme, lygter, bagagebærer og godkendt lås. Du har således gode chancer for at få erstatning, hvis din cykel skulle blive stjålet. Hvis du gerne vil gøre det en del sværere for cykeltyven, kan du kombinere den medfølgende lås med en kæde- eller foldelås. Cykler.dks udvalg af cykellåse finder du her.

Hos Cykler.dk lover vi ikke mere, end vi kan holde. Vi kan derfor ikke love dig medvind på cykelstierne. Men hvis du køber en Batavus Altura Power Plus, får du det næstebedste!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: