DKK 24.499,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Lækker, helstøbt el-citybike
2. 400 eller 500 Wh. batteri
3. Hydrauliske skivebremser fra Alongha

Et travlt liv i en moderne storby stiller store krav, ikke bare til dig som menneske, men også til den cykel, der, dag efter dags, skal transportere dig til og fra job, studier, indkøb, fritidsaktiviteter og meget mere.

Du kender det sikkert: En kold, blæsende vintermorgen kan turen op ad bakken være hård. Og så kan det være rart med lidt ekstra hjælp. Trenden er da også ganske tydelig: Elcykler er blevet populære, og det gælder for cyklister i alle aldersgrupper. I modsætning til, hvad nogen måske tror, er det ikke `snyd´ eller et udtryk for dovenskab, når man køber en elcykel. Du får nemlig stadig din motion, idet motoren kun hjælper, når du selv træder i pedalerne.

Fra den hollandske producent Sparta, der i øvrigt betragtes som Europas førende producent af elcykler, kommer c-Grid Ultra M7TB. En rigtig lækker dame-citybike, men den karakteristiske lave indstigning. Vi bør måske nævne, at det bestemt ikke er nogen skam for en mand at vælge en `damecykel´. Det er komfort og cykelglæde, det kommer an på, ikke, hvad andre måske tænker.

Integreret i cyklen lette og solide aluminiumsstel finder du både batteriet og den stærke Bosch centermotor. Hvis man ikke ved det, lægger man dårligt nok mærke til, at der er tale om en elcykel. Hos Sparta går man hverken på kompromis med kvalitet eller design.

Det lette Li-ION batteri fås i 2 størrelser: 400 eller 500 Wh. De 7 Shimano Nexus gear sørger for, at du altid har et bredt udvalg af gear til rådighed. Desuden leveres cyklen med bagagebærer og støtteben.

Bremserne må vi heller ikke glemme. Og heller ikke her er der sparet på noget. De hydrauliske skivebremser leverer hurtig og præcis bremsekraft, selv når føret er glat/vådt.  

Søger du en elektrisk citybike i topkvalitet, så er Sparta c-Grid Ultra M7TB cyklen for dig!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: