DKK 27.999,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Hverdags-elcykel i fantastisk kvalitet
2. Moment på 65 Nm.
3. Vælg mellem størrelser batteri

Sparta er et gammelt hæderkronet cykelmærke, af hollandsk oprindelse. Her hos Cykler.dk er vi først for nylig begyndt at forhandle elcyklerne fra Sparta, men vi er ikke i tvivl om, at mærket er noget nær markedsførende, når det gælder elcykler til hverdagsbrug. Kvaliteten er i hvert fald helt i top.

d-Rule Energy Flex accu er en super solid elcykel. Indbygget i det stærke aluminiumsstel finder du den stærke Bosch elmotor, som yder intet mindre end 65 Nm. Og det er altså et moment, der vil noget, når vii snakker elcykler!

Det stelmonterede batteri er af typen Bosch Powertube, og du kan vælge mellem 400, 500 eller 625 Wh. Batteriet er aftageligt, så du kan oplade det indendørs, hvilket vi anbefaler, at du gør, når du har mulighed for det. Opladningen sker nemlig bedst og hurtigst ved stuetemperatur.

En affjedret forgaffel sørger for at `sluge´ de generende vibrationer og bump fra underlaget.

Cyklen har en behageligt lav indstigning, som vi kender det fra klassiske damecykler. Vi har dog også mange mandlige kunder, som sværger til cykler med lav indstigning.

Kvalitet vejer! Og en elcykel er altid tungere end en almindelig cykel. Derfor vil du komme til at glæde dig over, at Sparta d-Rule Energy Flex accu er udstyret med walk assist, så den er nem at trække med, når du f.eks. skal have den op fra cykelkælderen.

En 5-speed geargruppe fra Shimano sørger for at overføre de mange kræfter til de brede Schwalbe-dæk. Og takket være de stærke hydrauliske Tektro skivebremser har du altid fuld kontrol over cyklen, selv i meget vådt/glat føre.

Cyklen leveres med skærme, støtteben, lygter, bagagebærer og godkendt ringlås. Hvis du for alvor vil ødelægge cykeltyvens humør, så tag et kig på vores store udvalg af cykellåse.

Det er aldrig nogen skade til at kombinere ringlåsen med en folde- eller kædelås.

Hvis du køber en Sparta d-Rule Energy Flex accu, får du en virkelig solid elcykel, hvor kvalitet og komfort går op i en højere enhed!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: