DKK 18.449,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 249,00)
Derfor vil du elske den
1. Solid hverdags-elcykel, med lav indstigning
2. Masser af lækkert udstyr
3. Minimalt behov for vedligeholdelse

Hvis du bor i byen, har du brug for en solid og komfortabel cykel, som du kan bruge til indkøb og anden daglig transportcykling. Cyklen skal kunne holde til dagligt brug, og må gerne have en del udstyr, såsom kurv, støtteben mv. Og til tider kan det være rart at have en elmotor til hjælp. For selv om det er skønt at cykle, så er det tit rart med lidt ekstra hjælp op ad bakke og/eller når der er strid modvind.

Og som så ofte før er det den amerikanske gigant Trek, der melder sig på banen, med en særdeles funktionel elcykel, som er velegnet til cyklisten med de ovennævnte behov! District+ 1C Lowstep er en let og strømlinet cykel, med et solidt aluminiumsstel. Den har lav indstigning, som vi kender det fra traditionelle damecykler, men vi har også mange mandlige kunder, som foretrækker en cykel med lav indstigning. Denne type cykler er f.eks. også velegnede til seniorer og/eller folk med fysiske udfordringer. En SR Suntour NEX forgaffel med 50 mm vandring sikrer, at komforten er i top.
Den stærke Bosch Active Line elmotor hjælper med op til 25 Km/t. Den yder 250 W, og 40 Nm). Batteriet er placeret under bagagebæreren, og du kan vælge mellem 300, 400 eller 500 Wh. batteri-kapacitet, alt efter, hvor lange ture, du forventer at komme til at køre.  

Der er 7 indvendige Shimano Nexus gear, og cyklen er udsyret med fodbremse, som man typisk ser det på almindelige hverdagscykler. Det skal dog nævnes, at de hydrauliske skivebremser er både kraftigere og mere driftssikre end traditionelle fælgbremser. Behovet for vedligeholdelse er desuden minimalt.

Cyklen leveres med bagagebærer, kurv, skærme, lygter, løs og enkelt støtteben.
Kort sagt: En fiks og færdig elcykel, lige klar til at tage i brug!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: