Trek Domane+ SLR 6 Pro

DKK 72.999,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Fjerlet ramme i 800 Series carbon
2. 50 NM TQ motor, stærk, let og støjsvag
3. 2x12-speed Shimano 105 geargruppe

Er du på udkig efter en let og lynhurtig elektrisk racercykel, som performer fantastisk, og som er lige så flot og elegant som nogen almindelig racercykel?

Så er den nye Domane+ SLR 6 Pro fra amerikanske Trek et særdeles seriøst bud.

Rammen på denne fantastiske cykel er lavet af 800 Series OCLV carbon, som er et fjerlet, og meget stærkt materiale. Bagtil finder du et IsoSpeed afkoblingsled, som har en behagelig vibrationsdæmpende virkning, som gør underværker for komforten, ikke mindst, når der køres på grus eller andet ujævnt underlag.  

Denne cykel kan nemlig nemt begå sig på grus., hvis du monterer et par gode graveldæk.

Den lette og kompakte TQ-motor giver et solidt boost, når der er brug for det, og er samtidig meget lydsvag. Du får en cykeloplevelse, der er meget tæt på den, du ville få på en racercykel uden elmotor.

Både motoren og det 360 Wh. store batteri er elegant indbygget i rammen.

En stærk og brugervenlig 2x12-speed Shimano 105 geargruppe sørger for at overføre kraften til de ultralette tubeless ready Bontrager carbon-hjul. Det bliver i hvert fald ikke gear, u kommer til at mangle.

Uden kontrol betyder fart intet. Derfor er det godt, at Domane+ SLR 6 Pro er udstyret med et sæt stærke hydrauliske Shimano 105 skivebremser. De gør, hvad de skal, selv i vådt/glat føre.

Landevejseventyret begynder hos Cykler.dk. Men som bekendt har eventyrene også deres skurke. Vi anbefaler derfor, at du sikrer din cykel med en godkendt kædelås,

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: