Trek Domane+ SLR 7 AXS

DKK 77.499,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Alsidig og stærk elektrisk racercykel
2. Let og stærk TQ-motor
3. Meget fine komponenter fra SRAM

Den nye Trek Domane+ SLR 7 er elektrisk landevejscykel, der performer som ingen anden. Faktisk sætter den helt nye standarder.

Takket være den kompakte, og meget lette TQ elmotor, som yder 50 Nm, får du et tydeligt boost, når du har brug for det. Men cykeloplevelsen er stadig helt i top. Det er stadig dig, der cykler, og sådan skal det bestemt også være.

Faktisk bruges elmotorer af denne type bl.a. i rumfartsindustrien.

Motorens funktioner betjenes let via displayet, og der er naturligvis mulighed for ANT+- og Bluetooth-forbindelse.

Batteriet er på 360 Wh. Såvel motor som batteri er smagfuldt integreret i rammen, som er lavet i 800 Series OCLV carbon, et meget let og stærkt materiale. Rammen har vibrationsdæmpende IsoSpeed bagtil. Det betyder mindre træthed på de længere etaper, ikke mindst, når du kører på ujævnt underlag.

Forgaflen er bred nok til, at du sagtens kan montere et sæt graveldæk. hvilket er med til at gøre denne cykel så alsidig, som det har været konstruktørernes mening, at den skulle være.

Hjulene og pedalarmene er, ligesom, rammen, lavet i OCLV carbon. Og hjulsættet er naturligvis tubeless ready. Med et slangeløst setup får du optimal punkteringsbeskyttelse, og kan køre med lavere tryk i dine dæk.

Geargruppen er en 1x12 speed SRAM Force AXS. Den er både trådløs og elektronisk, så der er ingen kabler, der kan gå i stykker eller sætte sig fast. Du får derfor præcise, gnidningsløse gearskift, gang efter gang.

De hydrauliske SRAM Force skivebremser sikrer, at du altid har fuld kontrol over cyklen, selv i meget vanskeligt føre.

Beskyt din cykel med en godkendt kæde- eller foldelås. Mange vil misunde dig en cykel af denne kvalitet.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: