DKK 72.199,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Elektrisk racer, der sætter nye standarder
2. TQ-motor med space age-teknologi
3. 360 Wh. integreret batteri

Den nye Domane+ SLR 7 er, ligesom de andr emedlememmer af Domane+ SLR-familien, en elektrisk landevejscykel, som sætter helt nye standarder i sin klasse.

Stellet er lavet i OCLV 800 Series carbon, et ultralet og ekstremt stærkt materiale. Og der er selvfølgelig indvendig kabelføring, som beskytter kablerne, forbedrer aerodynamikken, og fuldender cyklens flotte, helstøbte look.

Forgaflen er bred nok til et par graveldæk. Cyklen leveres med tubeless ready Bontrager-hjul i OCLV carbon.

Når bakken er stejl, eller der skal spurtes ekstra hurtigt, et det rart med et lille ekstra boost. Og det får du fra den lette og kompakte, men meget stærke, TQ elmotor. Den er kraftig, lydsvag, og giver dig en meget naturlig cykeloplevelse. Momentet er på 50 Nm.

Batteriet, der, ligesom motoren, er indbygget i rammen, er på 360 Wh.

En 2x12-speed Shimano Ultegra geargruppe sørger for, at du altid har masser af gear til rådighed. Det er en meget stærk gruppe, på Shimanos næsthøjeste kvalitetsniveau.

De hydrauliske skivebremser er af samme høje kvalitet, og skal nok give dig masser af bremsekraft at gøre godt med, selv i vanskeligt føre.

Kom til Cykler.dk, og oplev, hvordan et solide boost fra TQ-motoren får denne lækre cykel til at skære sig gennem den stride vestenvind.

OBS: Desværre er cykeltyvene også glade for cykler af denne høje standard. Opbevar helst din cykel i et aflåst rum, og brug altid en godkendt kædelås.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: