Før DKK 63.999,00
DKK 51.999,00
SparDKK 12.000,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Ultralet, løbsvindende carbon-bombe
2. IsoFlow-teknologi
3. 2x12-speed Shimano Ultegra Di2 geargruppe

Hvis du kører landevejsløb på rimeligt højt niveau, kender du sikkert navnet Madone. Lige siden de første modeller så dagens lys, har dette navn stået for løbsvindende racercykler af meget høj kvalitet.

Her har vi så 7. generation af den populære Madone SL 7. Og man behøver ikke kaste mere end et enkelt blik på vidunderet, for at se, at der her er tale om et veritabelt fart-monster. Både rammen og Bontrager-hjulene er lavet i det fjerlette OCLV carbon.

Iso-flow teknologien og de innovative kammtail-rørformer giver en aerodynamik, som er helt i særklasse.

Heller ikke, hvad geargruppen angår, er der sparet noget. her har vi nemlig at gøre med en 2x12-speed Shimano Ultegra Di2. Det er en trådløs, elektronisk geargruppe, så der er ingen kabler, der kan gå i stykker eller sætte sig fast. Du får bare perfekte gearskift, gang på gang, og gearområdet er ganske bredt, så du kan klare både den stejleste stigning og den hurtigste spurt. Og spurtes skal der jo, når man kæmper om pladserne på podiet.

Et sæt hydrauliske Shimano Ultegra skivebremser er din garanti for masser af bremsekraft, lige på rette tid og sted. Uden kontrol betyder fart jo nemlig intet.

Prøv den nye Madone SL 7. Eventyret venter forude!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: