DKK 48.099,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Ultralet Carbon-raket til fin pris
2. Trådløs Shimano Ultegra Di2 geargruppe (2x12)
3. Aerodynamik i særklasse

På landevejen er der én ting, som, først og fremmest betyder noget: Fart! Og hvis det skal gå virkelig stærkt, har du brug for en fjerlet carbon-raket, der flyver op ad stigningerne, og giver konkurrenterne seriøst baghjul på de flade stræk. Sådan en cykel er 2022-udgaven af Treks Èmonda SL7!

Så snart, man kaster et blik på denne smukke cykel, står det klart, at her er der tale om et virkeligt fart-monster. Som en nyslebet ragekniv skærer det ultralette carbon-stel sig gennem vinden. Ingen tvivl om, at stellet er designet efter meget avancerede aerodynamiske principper. Og stigningerne? De er ikke noget problem for Èmonda SL7 Disc. Du har nemlig hele 2x12 gear at gøre godt med. Og den trådløse Shimano Ultegra Di2 geargruppe sikrer lynhurtige og silkebløde gearskift, gang på gang. Meget nemmere bliver det næppe.

Hjulene hedder Bontrager Aeolus Pro 37, og de er, ligesom stel og forgaffel lavet i carbon, så vægten holdes nede på et minimum, samtidig med, at der er tale om et meget stærkt materiale.

Hydrauliske skivebremser er heldigvis en selvfølge på en cykel som Èmonda SL7 Disc. Bremserne hedder Shimano Ultegra. Og de VIRKER bare, hver eneste gang, og uanset hvordan føret er! Der er masser af solid og præcis bremsekraft til rådighed.

Hvis du vælger en Trek Émonda SL7, får du en lynhurtig cykel, som formår at begå sig i en prisklasse, hvor konkurrencen ofte er ganske hård. Samtidig er den super smuk, og skal nok tiltrække sig misundelige blikke fra dine cykel-kammerater. Men de må hellere sørge for at beundre den, mens du holder stille, for når du fyrer den af, ser de kun dit baghjul, der forsvinder ud i horisonten!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: