Før DKK 54.499,00
DKK 51.249,00
SparDKK 3.250,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Lynhurtig carbon-racer af høj klasse
2. 2x12 Speed Sram Force AXS trådløs geargruppe
3. Effektmåler

Hvis landevejscykling er dit liv, går du sikkert rundt og drømmer om en carbon-racer, som er bygget til at klare både de mest vanvittige spurter og de hårdeste stigninger, såsom dem, man f.eks. finder i Alperne eller i Pyrenæerne.

Nu har du muligheden for at gøre drømmen til virkelighed. Svaret på dine bønner hedder Trek Èmonda SL7 eTap!
Lad os kaste et blik på vidunderet!

Det slanke, ultralette carbon-stel med de aerodynamiske rørormer er noget, som denne cykel har til fælles med de øvrige medlemmer af Èmonda-familien. Dette stel er ikke alene super aerodynamisk. Det ser også super lækkert ud!

Men hvad er det så, der får 2023-udgaven af Èmonda SL7 eTap til at skille sig ud? Ja, det er ikke mindst den velkendte Sram Force eTap AXS geargruppe. Her får du ikke mindre end 2x12 gear at gøre godt med. Du kan således altid finde et passende gear, både til de hurtigste spurter og til at forcere Alpe d´Huez!

Her har vi at gøre med én af de mest velfungerende elektroniske, trådløse geargrupper på markedet. Du år således helt gnidningsløse gearskift, gang på gang. Her er der ingen kabler. Det betyder maksimal brugervenlighed og beskeden vedligeholdelse.

Et er at køre stærkt. Men man skal så sandelig også kunne bremse ned igen. Og det kan du, takket være de hydrauliske Sram Force skivebremser.

Til slut skal vi måske også lige nævne, at cyklen leveres med en effektmåler (ligeledes fra Sram), som du kan bruge til at gøre din træning mere effektiv, lige fra dag 1.

Èmonda SL7 eTap er en cykel, som mange vil kaste misundelige blikke efter. Så hvad med en godkendt kædelås?

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: