Før DKK 42.499,00
DKK 39.949,00
SparDKK 2.550,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Super racercykel til prisen
2. 2x12-speed trådløs, elektronisk Shimano geargruppe
3. Aerodynamik i topklasse

Hvis du godt kan lide at køre virkelig stærkt på landevejen, kender du betydningen af at have en racercykel, der er både let og aerodynamisk. Og måske kender du også de super fede cykler i Madone-serien fra den amerikanske cykel-gigant Trek.

Og her har vi så Madone SL6 Di2! Det er en cykel, der rummer alle de fantastiske aerodynamiske egenskaber, som en Madone skal have, men til en noget mere moderat pris end topmodellerne i serien.

Cyklen er udstyret med Shimanos helt nye 2x12-speed Di2 geargruppe. Her får du en trådløs, elektronisk geargruppe, som skifter lynhurtigt og præcist, selv når du skifter gear for 117. gang på en dag!

Det fjerlette, aerodynamiske carbon-stel er designet til at skære sig gennem selv den strideste modvind. Der er justerbart IsoSpeed afkoblingsled, som effektivt dæmper generende vibrationer fra underlaget. Du kan evt. vælge at montere et triatlon-styr.

Sadelpinden er forsynet med indbygget beslag til baglygten Bontrager Flare RT.

Hjulene hedder Bontrager Aeolus Pro 50. De er, ligesom stellet, lavet i carbon. Hjulene er naturligvis tubeless ready. Hvis du vælger at køre slangeløst, bliver risikoen for punkteringer meget lille.  

På en Madone SL6 Di2 er du klar til at flyve forbi konkurrenterne, og over målstregen. Men det er også rart at kunne bremse ned igen! Derfor er cyklen forsynet med hydrauliske skivebremser, som giver præcis og solid bremsekraft. Også i vådt føre.

En godkendt kædelås vil sikkert være en god idé, for der er mange, der vil misunde dig din nye Madone. Og glem heller ikke en god cykelhjelm

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: