DKK 65.799,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Fjerlet, aerodynamisk og. ikke mindst, lynhurtig!
2. Trådlæs 2x12-speed Shimano 105 geargruppe
3. Tubeless Ready hjul fra Bontrager

Det er sommer, det er sol, og det er…Tour de France på dansk asfalt! Og det er noget, der kan få enhver landevejsrytters hjerte til at banke stolt! Ingen tvivl om, at 2022 er et fantastisk år for dansk cykelsport.

Og det hele bliver bestemt ikke ringere af, at Trek nu præsenterer generation 7 (2023-modellen) af den populære Madone SLR 6. Denne fantastiske carbon-raket sætter endnu engang nye standarder, når det gælder aerodynamik og fart egenskaber. Og så er den i øvrigt også vanvittigt flot!

Stellet er fremstillet i 800-series OCLV carbon, det letteste carbon-materiale, Trek har anvendt til dato. Samme materiale anvendes til hjulene (Bontrager Aeolus Pro 51), der er med ekstra dybe fælge, hvilket yderligere forbedrer aerodynamikken, så cyklen skærer sig gennem vinden, skarp som en nyslebet ragekniv.

Den revolutionerende IsoFlow-teknologi reducerer vægten, gør sadelpinden let affjedrende, og bidrager til cyklens sublime aerodynamiske egenskaber.

Geargruppen er den meget fine 2x12-speed Shimano 105 Di2. Ved hjælp af trådløs teknologi sikrer denne geargruppe dig silkebløde, problemfrie gearskift, gang på gang. Høj brugervenlighed, og minimal vedligeholdelse!

Et sæt stærke hydrauliske Shimano 105 Flat Mount skivebremser er din garanti for solid og præcis bremsekraft, under alle forhold.

På den nye Madone SLR 6 er du klar, både til de vildeste løb og til mange og lange træningsture på den endeløse landevej. Men køb hellere en god cykellås med det samme, for der er mange, der vil misunde dig dette lækre fart-monster!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: