DKK 117.899,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. En racercykel i absolut topklasse
2. 2x12-speed trådløs Shimano DuraAce geargruppe
3. Aerodynamikken sætter nye standarder

Med 2023-udgaven (gen. 7) af Madone SLR 9 fra den amerikanske producent Trek rykker vi op I den absolutte topklasse for racercykler. Med en cykel som denne kan du vinde Tour de France. Det er i hvert fald ikke cyklens skyld, hvis du IKKE vinder!

Hjertet i denne super lækre racer er det ultra-lette stel i 800-seroies OCLV carbon. Der er tale om det letteste stel, Trek nogen sinde har lavet. Samme type af carbon er brugt til de tubeless ready Bontrager Aeolus RSL 51 hjul. Med deres ekstra dybe profil skærer disse fjerlette hjul gennem selv den stridest modvind, så du (forhåbentlig) lige bliver den afgørende brøkdel af et sekund hurtigere end én nærmeste konkurrent.

Noget af det, der gør Madone-cyklerne så specielle, er den banebrydende IsoFlow-teknologi, som giver sadelpinden eftergivenhed, minimerer vægten, og forbedrer aerodynamikken yderligere.

En 2x12-speed Shimano DuraAce Di2 geargruppe giver dig masser af gear at vælge imellem. Og det trådløse system gør hvert enkelt gearskift silkeblødt. Her er ingen kabler, som kan gå i stykker eller sætte sig fast. Derfor er behovet for vedligeholdelse også langt mindre end ved et konventionelt gearsystem. DuraAce ligger i øvrigt helt i top på Shimanos kvalitets-skala! Det er bl.a. det, der gør, at cyklen koster det, den koster.

De hydrauliske skivebremser hedder ligeledes Shimano DuraAce. Og også her gælder det, at du ganske enkelt ikke kan få noget bedre, når vi snakker Shimano. Disse bremser kan du stole på, under all forhold. Også den dag, det liv måske afhænger af din cykels evne til at bremse!

Madone SLR 9 er en Tour-vinder. Så måske var det en god idé, også at få en forsikringsgodkendt kædelås med, når du bestiller denne drømme-racer?

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: