DKK 29.999,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Let og aerodynamisk carbon-racer til fin pris
2. Aerodynamiske egenskaber som på en langt dyrere cykel
3. 2x12-speed Shimano 105 geargruppe

Det er sommer, det er sol, og det er… Landevejscykling!

Den amerikanske gigant Trek kommer nu med generation 8 af den populære Madone SL 5. Her er der tale om en let, hurtig og aerodynamisk racercykel, der i høj grad nyder godt af den teknologi, vi kender fra dyrere Madone-modeller, men som ikke koster en mindre formue.

Rammen er udført i det lette og stærke 00 Series OCLV carbon, med aerodynamiske rørformer. Og IsoFlow-teknologien på sadelrøret giver en behagelig vibrationsdæmpning.  

Cyklen ruller kvikt af sted på de fjerlette, tubeless ready Bontrager-hjul. Og en 2x12 speed Shimano 105 geargruppe sørger for, at du altid har masser af gear at vælge imellem. Her er der tale om virkelig høj kvalitet, når vi snakker mekaniske geargrupper. Her er ingen fordyrende elektronik.

Denne cykel er enestående til en spurt på lige vej. Men klatre-egenskaberne fejler bestemt heller ikke noget.

De hydrauliske Shimano skivebremser er din garanti for, at du altid har fuld kontrol over cyklen. Også når vejen er våd/glat.

Trek Madone SL 5 er en cykel, der kan det meste: Landevejsløb, ture med cykelklubben, eller masser af sole-træning. Og så behøver du endda ikke tømme bankkontoen, for at blive flot (og, ikke mindst, effektivt) kørende.  

Kom ind til Cykler.dk, tag en prøvetur, og føl, hvordan Madone SL5 Gen 8 skærer sig gennem den stride, vestjyske blæst.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: