DKK 23.999,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Super let og hurtig carbon-racer
2. Super kvalitet til prisen
3. Solide komponenter fra Shimano

Hvis du føler dig klar til at tage skridtet fra en aluminiums-racer til en ægte carbon-raket, så er 2024-modellen af Trek Emonda SL 5 bestemt værd at kigge nærmere på.

Her får du en super lækker cykel, med en ramme af det ultralette 500 Series OCLV carbon. De innovative, aerodynamiske rørformer og den indvendige kabelføring sikrer, at cyklen ubesværet skærer sig gennem selv den strideste modvind. Indvendig kabelføring beskytter desuden kablerne, og fuldender cyklens helstøbte look.

De lette og stærke Bontrager Paradigm SL-hjul er selvfølgelig tubeless ready, så du kan vælge at køre uden slanger i dækkene.

Geargruppen er en god gammel kending. Det er nemlig den meget driftssikre 2x12-speed Shimano 105. Så det bliver ikke gear, du kommer til at mangle, uanset, hvilket terræn, du kører i.

De hydrauliske Shimano 105 skivebremser sørger for, at du altid har masser af bremsekraft at gøre godt med, selv når føret er drilsk.

En super lækker cykel, både til lange og hurtige træningsture på landevejen, og til dig, der har ambitioner om at deltage i løb.

Tag din landevejscykling til næste niveau med Emonda SL 5, og oplev glæden ved en fuldblods carbon-racer.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: