Før DKK 21.599,00
DKK 20.999,00
SparDKK 600,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Let og hurtig carbon-racer til prisen
2. Perfekt opgradering fra en alu-racer
3. 2x11-gears Shimano 105 geargruppe

Måske har du en ældre aluminiumsrace, som snart trænger til at komme på pension? Eller måske skal du snart deltage i dit første cykelløb?

Eller måske hører du, ganske enkelt til de mange, der bare elsker landevejscykling, og gerne vil have en både sjov og seriøs racercykel at køre på!

Mulighederne er mange, men under alle omstændigheder er det dejligt med en hurtig og velkørende carbon-racer, som ikke koster en formue. Og sådan en cykel er den nye Èmonda SL 5 fra Trek.

Den fjerlette ramme har aerodynamiske rørormer, som bevirker, at cyklen ubesværet skærer sig gennem vinden. Trek siger selv, at dette er den hurtigste Èmonda SL til dato. Og det siger jo en hel del!

Cyklen er bestemt meget hurtig, og det gælder både i fladt terræn og på stigninger. Det kan vi bl.a. takke den super solide 11-speed Shimano 105 geargruppe for. Her er der et meget bredt gearområde at gøre godt med, og samtidig er denne geargruppe både stærk og brugervenlig,.

Når der skal bremses ned igen, kan du trygt stole på de hydrauliske flat mount skivebremser, som kommer fra den japanske gigant Shimano.

Som du ser, er der meget godt at sige om den nye Èmonda SL5. Men når alt kommer til alt, skal racercykler jo opleves der, hvor de hører hjemme, nemlig ude på den endeløse landevej!

Og turen starter på Cykler.dk!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: