Før DKK 799,00
DKK 479,00
SparDKK 320,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Sikker og behagelig allround-hjelm
2. Indbygget LED-baglygte
3. Ideel til gravel eller pendling

Det kan være rart at have en cykelhjelm, som kan bruges til flere forskellige former for cykling. Så sparer man udgiften og besværet med at skulle købe flere cykelhjelme, og skifte mellem dem.

MET Allroad er, som navnet da også antyder, en hjelm, der er lavet til at kunne bruges til det hele. Måske er du blandt de mange danskere, der elsker gravelbikes, netop pga. disse solide og hurtige cykler store alsidighed. I så fald er MET Allroad den rette hjelm til dig!

Uanset, om du udforsker grusstierne, pendler til og fra job/studier, eller snupper en hurtig træningstur på landevejen, vil denne lette, sporty og sikre hjelm kunne opfylde dine behov.

Hjelmen er udført i den for MET-hjelme så karakteristiske meget lette og stærke In-Mold konstruktion, hvor hjelmens indre og ydre skal er smeltet sammen (ikke limet, som man ser det hos mange af konkurrenterne). Puderne inde i hjelmen er aftagelige, og kan håndvaskes.

16 ventilationshuller sørger for, at du for rigeligt med luft til håret, så du ikke kommer til at `koge´ inde under hjelmen. Pasformen justeres let, ved hjælp af det praktiske skruespænde. Nemmere og mere komfortabelt kan det næsten ikke blive!

MET Allroad er `hestehale-kompatibel´, og i nakken finder du desuden en integreret LED-baglygte. Vær opmærksom på, at LED-baglygten hverken kan eller skal erstatte den lovpligtige baglygte på cyklen.

Pendling, landevej eller grus. Med en MET Allroad på hovedet bliver du ikke konfus!

Se str. her
S: 52-56 cm
M: 56-58 cm
L: 58-61 cm

MET hjelme bliver kun sendt til GLS-Pakkeshops

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.