Før DKK 649,00
DKK 399,00
SparDKK 250,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Flot og sikker `urban´ cykelhjelm
2. Velegnet til dig, der kører på elcykel
3. LED-lygte i nakken

Langt de fleste danskere bor i byerne. Derfor vil de fleste også hovedsageligt komme til at cykle i bytrafikken. Og lad os bare være ærlige: Risikoen for ulykker er altid til stede. Derfor bør ingen køre uden cykelhjelm.

Moobilite fra den anerkendte producent MET er en smart og sikker `urban´ cykelhjelm, som også er særdeles velegnet til dig, der kører på elcykel. Og det er jo nok værd at tage i betragtning, når man tænker på, hvor populære, elcykler er blevet, i de senere år.

Hjelmen fremstår i et smart, moderne design. Bagtil går hjelmen langt ned, så den giver ekstra beskyttelse af baghoved/nakke. I nakken finder du også en LED-lygte, som reflekstrende detaljer. Begge dele giver øget synlighed, når du cykler i mørke. Husk, at LED-baglygten hverken kan eller skal erstatte den lovpligtige baglygte på cyklen.

Den lette og stærke polycarbonat-skal giver god beskyttelse, hvis uheldet skulle være ude.

Hjelmen har 14 ventilationshuller, der sikrer god luftgennemstrømning. Og der er insektnet, så du ikke får insekter i håret.    

Hjelmens pasform kan du let justere, ved hjælp af drejespændet i nakken. Der er endvidere et aftageligt visir.

MET har produceret cykelhjelme i mere end 30 år, så her er du sikker på at få en hjelm af meget høj kvalitet.

Hos Cykler.dk er vi glæde og stolte over at have fået forhandling af MET cykelhjelme.

Se str. her
S/M: 52-57 cm
M/L: 57-60 cm
L/XL: 60-64 cm

MET hjelme bliver kun sendt til GLS-Pakkeshops

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.