Før DKK 499,00
DKK 399,00
SparDKK 100,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. sikker og komfortabel crossover-hjelm
2. Super ventilation
3. Til den sikkerhedsbevidste, urbane cyklist

Ingen cykling uden cykelhjelm! Vi siger det lige så tit, vi kan få lejlighed til det.

Og den tid er heldigvis for længst forbi, hvor cykelhjelme var både grimme og ukomfortable.

Kast bare et blik på MET Downtown! Her har vi virkelig en super dejlig crossover cykelhjelme, som, på fornemste vis, forener komfort, sikkerhed og æstetik.

Hjelmen er udført i det smarte og solide In-Mold design, som er karakteristisk for hjelme fra MET. In-Mold betyder, at den indre og den ydre skal er støbt i et stykke. Det gør hjelmen både let og stærk.

Downtown er udstyret med hele 17 ventilationshuller, så ventilationen altid er i top, selv når sommersolen bager, og sveden driver. Desuden er der en aftagelig skygge, som er noget, der kendetegner crossover cykelhjelme. Downtown kan derfor både gøre god gavn i urbane omgivelser og ude i terrænet.

Pasformen er justerbar (drejespænde i nakken, samt justerbare stropper), og hjelmen er også særligt velegnet til cyklister med langt hår/hestehale.

Inde i hjelmen finder du et sæt aftagelige, vaskbare puder. Brug evt. et særligt sportsvaskemiddel, for at komme svedlugten til livs.

MET hjelme bliver kun sendt til GLS-Pakkeshops

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver cykelhjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.
Se størrelser her
S/M: 52-58 cm
M/L: 58-61 cm