Før DKK 749,00
DKK 519,00
SparDKK 230,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Fin MTB-hjelm til nybegynderen
2. MIPS beskytter mod hjerneskader
3. Justerbar pasform

MTB-sport er sjovt, udfordrende og action-fyldt. Men vi kan ikke nægte, at MTB-kørsel, ligesom andre action-prægede sportsgrene, rummer et vist risikomoment.

En god cykelhjelm er derfor et absolut `must´, når du begiver dig ud på skovstier og MTB-spor. Og det er her, at MET Echo MIPS kommer ind i billedet!

Ligesom den almindelige Echo (uden MIPS) er Echo MIPS en glimrende begynder-hjelm til dig, der er ny indenfor MTB-sport.

Der er aftageligt visir, samt en fremragende ventilation. Hjelmens pasform er justerbar, ved hjælp af det unikke Safe-T Mid Fit System.

Nogen vil sikker spørge: Hvad er MIPS? Og hvorfor gør det en hjelm til noget særligt?

Jo, MIPS (Multi-directional Impact Protection System) er en særlig teknologi, som er udviklet med henblik på at afbøde de skadelige påvirkninger, som ofte forårsager hjernerystelse eller alvorligere skader, når du kommer ud for et rotationsstyrt.

En bevægelig skal inde i hjelmen neutralisere de skadelige kræfter, inden de bliver overført til dit hoved. Denne teknologi bruges også på hjelme til ishockey, hvor det jo tit går særdeles hårdt for sig.

Videnskabelige tests har påvist, at du er op til 40% bedre beskyttet mod skade forårsaget af rotationsstyrt, hvis du bærer en MIPS-hjelm, set i forhold til, hvis du brugte en mere traditionel cykelhjelm.  

Hvis du vil have en god og sikker MTB-hjelm, som ikke koster alverden, så er MET Echo MIPS bestemt værd at kigge nærmere på!

Se str. her
S. 52-56 cm
M: 56-58 cm
L: 58-62 cm

MET hjelme bliver kun sendt til GLS-Pakkeshops

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.