Før DKK 949,00
DKK 485,00
SparDKK 464,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Let og sikker hjelm til MTB-folkt
2. justerbar skygge
3. Fin ventilation og pasform

I mere end 30 år har producenten MET fremstillet cykelhjelme af meget høj kvalitet. Hos Cykler.dk er vi derfor glade og stolte over at have fået forhandling af dette verdenskendte mærke.

MET Terranova er en virkelig lækker MTB-hjelm, som nok skal beskytte dit hoved, når du begiver dig ud på alverdens MTB-spor. I lighed med mange andre MET-hjelme er Terranova lavet af en stærk og let polycarbonat-skal med EPS-foring.

Hjelmen har ikke mindre end 17 ventilationshuller, som giver god luft gennemstrømning. Det vil du blive glad for, ikke mindst, når sommersolen stråler, og du virkelig giver den gas derude på sporet.

En justerbar skygge beskytter øjnene mod sollys, og mod vand/mudder, som sprøjter op fra sporet, når du kommer fræsende på din MTB.

Endelig skal vi nævne, at hjelmens udformning gør, at den er specielt velegnet til MTB-ryttere, som har hestehale. Og det er jo ganske praktisk i en tid, hvor stadig flere kvinder kaster sig ud i MTB-sportens fascinerende og acrion-fyldte verden.

Se str. her
S: 52-56 cm
M: 56-58 cm
L: 58-61 cm

MET hjelme bliver kun sendt til GLS-Pakkeshops

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.