Før DKK 1.499,00
DKK 899,00
SparDKK 600,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Sikker, smart og komfortabel MTB-hjelm
2. MIPS beskytter mod hjerneskader
3. 20 ventlationshuller

Når du kører på MTB, har du ekstra meget brug for en god og sikker cykelhjelm. Det kan ikke nægtes, at MTB-kørsel er en risikobetonet sportsgren.

Samtidig må hjelmen gerne være behagelig at have på.

Derfor er det godt, at der findes cykelhjelme som MET Roam MIPS.

Denne lette og stærke hjelm er udført i et elegant design, med god pasform, og hele 20 ventilationshuller, som sikrer god luftgennemstrømning. Du undgår således at blive drivvåd af sved, inde under hjelmen.

Men det vigtigste ved en cykelhjelm er og bliver naturligvis sikkerheden! MIPS Står for Multi-directional Impact Protection System. Denne teknologi bygger må en bevægelig inderskal, som afbøder de skadelige kræfter, som dit hoved ofte udsættes for ved rotationsstyrt. Tit er det den slags påvirkninger, som er årsag til alvorlige hovedskader.

Det er videnskabeligt bevist, at en hjelm med MIPS beskytter op til 40% bedre mod skader af den nævnte type end en traditionel cykelhjelm.

Ligesom andre MET-hjelme er Roam MIPS lavet af en stærk og let polycarbonat-skal med EPS-foring. Der er desuden integrerede clips, hvor du kan anbringe dine cykelbriller.

Den ekstra store skygge beskytter dine øjne mod sollys, vand og mudder.

Se str. her
S. 52-56 cm
M: 56-58 cm
L: 58-62 cm

MET hjelme bliver kun sendt til GLS-Pakkeshops

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.