Før DKK 1.099,00
DKK 699,00
SparDKK 400,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Super MTB-hjelm med MIPS
2. Let og stærk skal i polycarbonat
3. Justerbar skygge

Måske kender du allerede MTB-hjelmen Terranova fra MET? Her hos Cykler.dk er vi i hvert fald både glade og stolte over at kunne tilbyde vore kunder hjelmene fra den verdenskendte producent.

Her har vi Terranova i MIPS-udgaven. MIPS Står for MUlti-directional Impact Protection System. En bevægelig inderskal i hjelmen neutraliserer de skadelige påvirkninger, som., populært sagt, får hjernen til at `skvulpe´ rundt, og slå mod indersiden af kraniet, når du kommer ud for et rotationsstyrt. Alt for ofte er det den slags påvirkninger, der er årsag til alvorlige hjerneskader.

Videnskabelige undersøgelser har påvist, at en hjelm med MIPS beskytter op til 40% bedre mod skader, i sammenligning med en traditionel cykelhjelm.

Ellers er Terranova MIPS som den `almindelige´ Terranova: En stærk og let ydre skal af polycarbonat, og med EPS-foring indvendig. Desuden er der 17 ventilationshuller, og justerbar skygge.

Pasformen justeres let ved hjælp af stropperne.  

Kort sagt. En rigtig lækker trail-/MTB-hjelm, som du kan stole på, under alle forhold. Og det er jo meget værd, når man tager i betragtning, at dit vigtigste aktiv er din hjerne.

Se str. her
S: 52-56 cm
M: 56-58 cm
L: 58-61 cm

MET hjelme bliver kun sendt til GLS-Pakkeshops

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.