Før DKK 2.799,00
DKK 2.099,00
SparDKK 700,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Super lækker full face enduro-/MTB-hjelm
2. Aftagelig hagebeskytter
3. Meget let og stærk konstruktion

Når du dyrker hardcore MTB-kørsel, skal der en seriøs hjelm til. Ofte kan det være en stor fordel med en full face-hjelm, som ikke alene beskytter kraniet, men også selve ansigtet, i tilfælde af, at du styrter.
Heldigvis findes der en del rigtige gode full face cykelhjelme på markedet. MET Parachute MC MIPS er én af dem.

Nogen vil måske spørge: Hvad er forskellen på en full face cykelhjelm og en hjelm beregnet til motocross? Den primære forskel er, at en motocross-hjelm, i sagens natur, er lavet til at beskytte i tilfælde af styrt ved meget højere hastigheder, hvorimod en full face cykelhjelm er designet til netop cykling. Så hvis du er enduro-/MTB-rytter, er det stadig klogest at vælge full face cykelhjelmen.

MET Parachute MCR MIPS adskiller sig fra den `almindelige´ MET Parachute ved, at hagebeskytteren er aftagelig. Hvis du f.eks. af og til bruger din MTB på asfalt, kan du vælge at afmontere hagebeskytteren, og bruge din Parachute MCR som en mere almindelig cykelhjelm. Denne alsidighed gør, at du kun behøver én hjelm.

Ellers kan vi faktisk kun sige, at der er tale om en stærk og let hjelm, med god ventilation og en behagelig pasform, som vil passe til de fleste hoveder. Der er desuden fleksibel skygge, som beskytter dine øjne mod skarp sol og opsprøjtende vand/mudder.

Hjelmen vejer mellem 820 og 880 gram, alt efter størrelse, imens hagebeskytteren i sig selv vejer 385 gram.

Se str. her
S. 52-56 cm
M: 56-58 cm
L: 58-61 cm

MET hjelme bliver kun sendt til GLS-Pakkeshops

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.