Før DKK 1.749,00
DKK 1.299,00
SparDKK 450,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Fantastisk sikker full face-hjelm
2. Til enduro/-trail-ryttere
3. Meget let hjelm

Når du kører Enduro-racing, er det ikke sikkert, at en normal cykelhjelm er tilstrækkeligt. Her skal vi op i kategorien `Full face cykelhjelme´.

Nogen vil måske spørge: Hvorfor ikke bare købe en motocross-hjelm i stedet for? Det kunne man for så vidt også godt vælge at gøre. Men sagen er den, at motocross-hjelme er lavet til at beskytte ved langt højere hastigheder, end man oplever, når man cykler.

En ægte full face cykelhjelm er derimod designet til netop cykling, og vil derfor være det mest sikre valg for MTB-rytteren.

Fra den verdenskendte producent MET kommer full face-hjelmen, som har fået navnet Parachute. Denne hjelm er ikke alene stærk og sikker. Den er også blandt de letteste i sin kategori, idet den kun vejer omkring 700 gram.

Den stærke og lette hjelm beskytter dit hoved godt, hvis uheldet skulle være ude. Endvidere har den god ventilation, og et fleksibelt visir. Pasformen er virkelig komfortabel, og vil passe til langt de fleste hoveder. Som noget ekstraordinært kan vi nævne, at hjelmen er forberedt for montering af GoPro-kamera, hvis du skulle ønske at forevige dine eventyr på MTB-sporet.

Når du dyrker en risikobetonet sport, som eksempelvis hardcore MTB-kørsel, bør sikkerhed prioriteres højt. Hos Cykler.dk tøver vi derfor ikke med at anbefale MET Parachute!

Se str. her
S: 51-56 cm
M: 54-58 cm
L: 59-62 cm

MET hjelme bliver kun sendt til GLS-Pakkeshops

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.