Før DKK 349,00
DKK 229,00
SparDKK 120,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Let, smart og sikker børnehjelm
2. Indbygget LED-baglygte
3. Flere flotte designs, til både drenge og piger

Lige så snart, et barn cykler, eller er med ude at cykle, bør barnet bære cykelhjelm. Det gælder også, når barnet sidder i en barnestol, en cykelanhænger eller en ladcykel.

På Cykler.dk finder du et kæmpe udvalg at solide, smarte, og fremfor alt sikre, børnehjelme. Met Elfo er et godt bud på en sikker, let og smart hjelm til mindre børn.

Er du i tvivl om, hvilken størrelse hjelm, dit barn skal have, hjælper vi selvfølgelig gerne.

Hjelmen er flad i nakken. Det giver øget komfort, når barnet sidder i en barnestol, en cykelanhænger eller en ladcykel. De praktiske ventilationshuller sikrer gennemstrømning af luft, så barnets hoved ikke kommer til at `koge´ inde under hjelmen.

Pasformen kan justeres med drejespændet i nakken. I nakken finder du også en indbygget LED-baglygte, som giver øget synlighed i mørke.

Ligesom METs cykelhjelme til voksne er Elfo lavet ved hjælp af In-Mold teknologien, hvor hjelmens indre og ydre skal er smeltet sammen, ikke limet, som man ser det ved mange andre hjelme. Det giver en både stærk og let hjelm.

Hjelmen fås i flere smarte designs. Her er noget for enhver smag, både til små eventyr-prinsesser og til super cool drenge med krudt bagi!

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.

Hjelmen passer til hoveder med en omkreds på 46-53 cm.

MET hjelme bliver kun sendt til GLS-Pakkeshops