DKK 28.099,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Hurtig, aerodynamisk carbon-racer til fin pris
2. 2x12-speed Shimano 105 di2 geargruppe
3. Lette og hurtige carbon-hjul fra Bontrager

Hvis du lever og ånder for mange, lange og hurtige ture på landevejen, kender du måske allerede navnet Èmonda. Disse hurtige og lette landevejscykler fra amerikanske Trek har nemlig allerede i flere år stået for hurtige, lette og driftssikre landevejscykler, som kan klare stort set alt, og som ikke koster en bondegård.

2023-udgaven ad Èmonda SL6 di2 fører denne stolte tradition videre på fornemste vis.

Det fjerlette carbon-stel er både smukt og aerodynamisk udformet, så du opnår helt enestående fartegenskaber, både på de flade stræk og på stigningerne. Hjulene hedder Bontrager Paradigm Comp, og er naturligvis også i carbon. Disse slanke, lette og meget hurtige hjul skærer sig let gennem selv den strideste modvind.

En god gearing skal der som bekendt også til. Og heller ikke det går du ned på, hvis du vælger at blive ejer af en Èmonda sl6 di2 Den elektroniske, trådløse Shimano 105 di2 geargruppe byder nemlig på hele 2x12 gear. Dermed er der et særdeles bredt gearområde til rådighed, både når du spurter frem mod mållinjen og når de hårdeste stigninger skal forceres.

Brugervenlig er denne dejlige geargruppe bestemt også. Her er der ingen kabler, som kan sætte sig fast eller gå i stykker. I stedet får du bløde, gnidningsløse og hurtige gearskift, hver eneste gang. Og måske får du også lige det lille ekstra boost, som gør, at det bliver dig, der står øverst på skamlen, når et løb er slut!

Hydrauliske flat mount skivebremser er nærmest en selvfølge på dette fart-monster.

Rammen på Èmonda SL6 di2 er kompatibel med DuoTrap S, som er en ANT+/Bluetooth-sensor, som kan integreres i stellet.
På den måde kan du overføre data til din cykelcomputer eller smartphone. Sensoren skal købes separat. Du finder den her.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: