DKK 32.099,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Sublim kulfiber-raket
2. 2x12-speed Sram Rival ASX trådløst gearsystem
3. Enestående aerodynamik

Kører du ofte lange og hurtige ture på landevejen? Og kan du godt lide en solid og stabil cykel, i et smukt, helstøbt design? Måske vil du også gerne have en cykel med en masse løbsklare komponenter?

Hvis du kan svare ´Ja´ til de ovenstående spørgsmål, så er der en god chance for, at Trek Emonda SL6 eTap er den rette cykel for dig! Her er der for alvor tale om en ultralet landevejsracer, i carbon, og med en aerodynamik, der siger sparto til de fleste i prisklassen. Sidstnævnte kan du bl.a. takke de nye, smukke rørformer for. Trek siger selv, at du her får den hurtigste Emonda platform nogensinde, uanset, om du kører i fladt terræn eller i stigninger. Og hos Cykler.dk kan vi kun erklære os enige. I det hele taget er denne cykel bygget til at kunne klare både spurter, stigninger og nedkørsler. Og den gør sig lige godt i Danmarks bakker som i de franske eller italienske alper. Den fantastiske aerodynamik får cyklen skal at skære sig igennem såvel den jyske vestenvind som den sydfranske mistral.

Du vil hurtigt komme til at værdsætte den lækre trådløse Sram Rival eTap AXS geargruppe, som sikrer dig bløde og problemfrie gearskift, uden at prisen ryger op i højeste gear! Nå du først har prøvet en 100% trådløs geargruppe, vil du undre dig over, at du hidtil har kunnet undvære den!

En Sram Rival AXS effektmåler er ligeledes standard. Med den kan du til stadighed arbejde på at gøre din træning mere effektiv.

Til slut skal vi lige nævne, at Tubeless Ready hjul og hydrauliske skivebremser naturligvis er standardudstyr på denne lækre carbon-raket!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: