DKK 37.799,00
Vælg variant for status

Derfor vil du elske den
1. Helt enestående endurance-cykel
2. Trådløst Sram gearsystem
3. Formidabel aerodynamik

Er du på udkig efter en top-funktionel endurance landevejscykel, som kan det hele? Drømmer du om at suse smilende af sted, i overlegen stil, imens konkurrenterne sender misundelige blikke efter dit baghjul, der forsvinder ud i solnedgangen? Hvis du vælger en Trek Domane SL 6 eTap, kan drømmen blive til virkelighed. Her vil du opleve funktionalitet, hurtighed og komfort på et hidtil uhørt niveau!

Folkene hos den amerikanske cykel-gigant Trek fortsætter med at forbløffe cykel-entusiaster verden over. Læs med nedenfor. Så skal du nok bliver overbevist om denne fantastiske kulfiber-bombes fortræffeligheder!

Domane SL 6 eTap er baseret på det for denne produktserie så velkendte carbon-stel, der er både let, stift og meget solidt. Stellet har IsoSpeed både for og bag, hvilket giver en fantastisk affjedring. Forgaflen er naturligvis også i carbon, og har tilstrækkelig frigang (mellem gaffel og dæk) til at du kan montere et sæt ekstra brede dæk, i tilfælde af, at du skal køre på vanskeligt underlag.

Stellets ny-designede rørformer har gjort underværker for såvel design som aerodynamik: Skarp som en nyslebet ragekniv skærer cyklen sig gennem vinden.

Og så er der jo den 100%  trådløse Sram Rival eTap AXS geargruppe. Det er bare noget, der fungerer, hver eneste gang, uanset, hvor længe du cykler, og hvor mange gange, du skifter gear. Her er der ikke nogen grund til at spekulere over, om gearskiftene nu også virker, som de skal! I stedet kan du koncentrere dig om at give den maks. gas. Og det er jo netop det, der gør cykling så fedt!

Bevares, 37000 kr. er immervæk en slat penge. Men når man har oplevet denne enestående cykel, forundres man næsten over, at den ikke ligger oppe i de helt høje prisklasser!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: